GoogleTranslate

tiistai 3. syyskuuta 2013

Päiväni Reykjavikissa

ovat ohi tällä erää. Mitä jäi käteen, ihana pikku krapula (epätyypillistä minulle) ja hiukan parempi maailma. Sain viettää kaksi vuorokautta sen rakkaimman islantilaisen ystäväni kanssa. Sunnuntai-ilta juotiin kaljaa ja puhuttiin kaikki viimeisen kolmen kuukauden tapahtumat. Maanantaina syötiin kuin pienet siat ja jäätiin nuljumaan Kobbin tallille. Tänään palasimme kaupunkiin ja söimme samassa ravintolassa kuin pienet siat. Vein Kobbin kotiin ja ajoin itseni lentokentälle. Nyt olen vihdoin Husavikissa ja aamulla 6.45 alkaa työt. Loput kertokoon kuvat.
Sunnuntai-illan tulos

Kobbi and the bird

Tanskalaista siideriä, ysi oli hyvää, seiska yök

Oskar

Tiistai-aamun maisema

Eagleair, 16 paikkainen kone Husavikiin

Reykjavik ilmasta käsin

Kirkko Husavikista
Mielin määrin ruotsalaisia ja vanhoista Neuvostoliiton maista ja minä ainoa finsku.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä! Nämä yksityiskohdat on musta hyvä jokaisen lihansyöjän tiedostaa. Mitä niille lampaannahoille muuten tapahtuu, meneekö ne jätteeksi vai laitetaanko ne hyötykäyttöön?

    VastaaPoista
  2. Hyötykättöön menevät. Just perjantaina katselin kun pakkasivat "häkeissä" olevia nahkoja kuorma-autoon.Meillä on ihan oma tiimi, jotka työskentelee vain nahkojan kanssa.
    Muutenkin, mä en tiedä muutakuin sappirakon ja pernan näin suoralta kädeltä, mitä ei käytetä yhtään mihinkään. On kiva nähdä, että käyttöprosentti on varmaan niin lähellä sataa ko olla voi.
    Perjantaina meillä oli palaveri, ja mun sydäntä lämmitti sekin kuinka meitä muistutettiin ja kehotettiin kohtelemaan lampaita kunnioittavasti koko projektin ajan.

    VastaaPoista