GoogleTranslate

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Putkia ja ajatuspakkailua

Tämä päivä meni taas remontin pyörteissä, tuli jo jotain valmista. Kolmea palaa vajaa eteisen kivipintainen laminaattilattia, jos olisi ollut tarpeeksi tavaraa olisi tullut kokonaan valmis, mutta huomenna korjaantuu se asia. Saatiin valmiiksi myös yksi seinä, pinnoitteena oli paneliprofiilin painettua sisustuslevyä. 6 päivää meni purkaessa vanhaa, nyt olisi perjantaihin saakka aikaa saada valmista. Sähkötarvikkeet ei ole tulleet, putkimiestä odotellaan. Katon sisältä löytyi hieno yllätys, vuoto näkyi kattolevyn läpi, mutta syy vuotoon oli järkytys. Putkimiehen juosten kustu työ; ja kyllä tuo musta on puhalluspullolla poltettua mineraalivillaa


Olin ensin ajatellut viettää ratkiriemukkaan viikon Reykjavikin lähiössä ennen töiden aloitusta, mutta sittenpä hokasin, että olen turvakurssilla koko edellisen viikon. Näyttää siis siltä, että kaksi viimeistä viikkoa on melkoisen täyteisiä. Lähtö on siis sunnutai-iltapäivällä lähimmältä suoraan Osloon lentävien kentältä, Evenesistä. Olen edelliseen iltaan, lauantaihin saakka kurssilla, kotiin ehdin varmaan puoleksi yöksi, yö aikaa pakata ja seuraavana päivänä puolen päivän jälkeen vt. velipoikani heittää minut kentälle.
Sitten kun vielä tosiaan huomioon sen, että kämppä pitää olla tyhjänä ennen turvakurssille lähtöä, niin itseni tuntien, kaaosta tietää. Mulle ei ole mitään ilman viimetippaa.
Kirjoittelin tänään vihkoon muutamaan eri katekoriaan mitä pitää ottaa mukaan, melkoinen lista.
Ja suurin kysymys on vaatetus. Lähtö on vielä ns. kesän puolella, mutta paluu tapahtuu marraskuun puolella, lunta ei pitäisi silloin vielä olla, mutta koskaan ei tiedä. Ja ajattelin, jollen ole ihan kypsä kotiin, jään töiden jälkeen hillumaan kavereiden kanssa ehkä viikoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti