GoogleTranslate

torstai 1. elokuuta 2013

Ainoa varma on epävarma

Terveys reistaa. Muutaman viikon epävarmuus on toki pois pyyhkäisty, nyt tiedän missä mennään. Turvakurssi peruttu, ei mitään mahdollisuuksia lähteä savusukeltamaan vuoteen. Yritin soitella tänään ja kysellä, että mitä tehdään. Olen kurssin maksanut jo huhtikuussa. Saanko rahat takaisin vai voinko mennä vuoden päästä syksyllä suorittamaan. En saanut ketään koko lafkasta kiinni.
Islantiin lähtökin voi olla tapetilla, nykyinen tila vaatii keskisuuren operaation, joka tehdään niin pian kuin mahdollista. Jos pääsen leikkaukseen lähiviikkojen aikana, eikä tule mitään kopliksia ja operaatio pytytään tekemään rintakehää avaamatta, on mahdollisuus vielä olemassa. Jälkitarkastukset ja seurannat saattavat aiheuttaa ylimääräisen kotiloman, mutta toivoa on vielä. Nyt pitää vain lyödä jäitä hattuun ja toivoa parasta. Kaikki lenkkeily on ehdottomasti kielletty toistaiseksi, plääh.





Työt ei oikein maistu, tai lähinnä se jäiden polttelu. Tämän päivän panos oli hävyttömän huono, 7 tunnin päivästä sain aikaan noin 2,5 tuntia tehokasta, loput meni tirsuilessa sohvalla.
Kävin illalla Klo:ssa saunassa eksän kanssa ja pullottamassa eiliset mustikkamehut. Nyt on muka takki ihan tyhjä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti